Logo Horst aan de Maas
Ontwerpbestemmingsplan ex artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ‘Daniëlweg, Horst’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat er een verzoek om medewerking aan een wijziging van het bestemmingsplan is ontvangen voor het realiseren van een bouwkavel op het perceel Daniëlweg ongenummerd te Melderslo, kadastraal bekend gemeente Horst, sectie T, nummer 1099. Ten behoeve van deze ontwikkeling is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken met ingang van 23 maart 2012, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, adres: Wilhelminaplein 6 te Horst. De openingstijden van het gemeenthuis zijn van maandag 8.30–20.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 8.30–13.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 23 maart 2012 te raadplegen op de gemeentelijke website, www.horstaandemaas.nl, en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn van zes weken kan eenieder ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk gemotiveerd zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen ter attentie van het college van burgemeester en wethouders naar het volgende postadres worden opgestuurd: postbus 6005, 5960 AA Horst. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kan een afspraak gemaakt worden met mevrouw S. Philipsen van het team Vergunningen (077-477 97 77). Ook voor meer informatie over het plan kunt u contact opnemen met mevrouw S. Philipsen.

Horst, 23 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas, C.H.C. van Rooij, burgemeester.

A.P.M. ter Voert, secretaris.

Naar boven