Logo Ommen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Vilstersedijk 4–6 Dalmsholte’

Het college maakt bekend, dat vanaf donderdag 22 maart 2012 gedurende 6 weken in het gemeentehuis bij de balie van het Omgevingsplein ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Vilstersedijk 4–6 Dalmsholte’. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen, www.Ommen.nl alsmede op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bijbehorende stukken worden tevens langs deze weg ter beschikking gesteld.

Ligging en zakelijke inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de juridische-planologische basis voor het vestigen van boomkwekerij inclusief bedrijfswoning en bedrijfsgebouwen ten zuiden van het voormalige agrarische bedrijf Vilstersedijk 4–6, nabij de gemeentegrens met Dalfsen. Verder worden de beide voormalige bedrijfswoningen op het perceel Vilstersedijk 4–6 herbestemd tot woning. De percelen aan de Dalmsholterweg die op dit moment in gebruik zijn voor de boomkwekerij worden ingezet voor het realiseren van de ecologische hoofdstructuur.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen. Een mondelinge zienswijze kan binnen de termijn van terinzagelegging worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven