Logo Oirschot
Ontwerpbestemmingsplan De Kemmer

Gemeente Oirschot brengt opnieuw het bestemmingsplan voor De Kemmer (NL.IMRO.0823.BPOIKEMMER201000-VAS2) in procedure. Dit doen we omdat er bij de vaststellingsprocedure in 2010 enkele fouten zijn geslopen.

Het nieuwe bestemmingsplan vervangt de oude bestemmingsplannen voor De Kemmer. Het plan is conserverend van karakter; we actualiseren het plan op basis van de bestaande situatie. De planregels sluiten bovendien aan bij de generieke regels die in de rest van de gemeente gelden. Recente ontwikkelingen worden als bestaande situaties meegenomen in de bestemmingsplannen. De eerder beoogde mobiele telecommunicatiemast maakt géén deel meer uit van het bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 22 maart opnieuw voor een periode van 6 weken ter visie. U kunt het plan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook kunt u het plan inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. U krijgt gedurende de periode dat het plan ter visie ligt de gelegenheid om een zienswijze in te dienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u kenbaar maken bij de Centrale Balie van het gemeentehuis.

In het ontwerpbestemmingsplan hebben we rekening gehouden met de in 2010 ingebrachte zienswijzen. Heeft u destijds een zienswijze ingebracht dan hoeft u die niet meer opnieuw in te dienen.

Naar boven