Logo Halderberge
Ontwerpbestemmingsplan Kom Stampersgat ter inzage

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 22 maart 2012 gedurende zes weken (t/m 4 mei 2012) voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Kom Stampersgat ter inzage ligt. Het plangebied wordt ongeveer begrensd door het water de Dintel aan de noordzijde, door de Rijpersweg aan de oostzijde, door het water gelegen ten zuiden van de Dennis Leestraat en de Gastelsedijk en door de Kreekweg aan de westzijde, met uitzondering van de gronden gelegen in het vrij recent vastgestelde bestemmingsplan ‘Woningbouwproject centrumlocatie Stampersgat’.

Tijdens bovengenoemde periode kan eenieder het ontwerpbestemmingsplan Kom Stampersgat inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de servicebalie Ruimtelijke en Economische Zaken, Parklaan 15 te Oudenbosch, via de gemeentelijke website en de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Kom Stampersgat kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar mevrouw C. Hoogers op het nummer 0165-390514.

Oudenbosch, woensdag 21 maart 2012

Naar boven