Logo Langedijk
Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure Veertweg te Noord-Scharwoude

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken bekend dat zij omgevingsvergunning hebben verleend voor het nieuw bouwen van een bedrijfswoning en bedrijfshal aan de Veertweg te Noord-Scharwoude.

Het ontwerp van deze omgevingsvergunning is gepubliceerd op 30 november 2011 en heeft met ingang van 1 december 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen kenbaar gemaakt.

Vanaf 20 maart 2012 ligt de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van de Afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving van de gemeente Langedijk, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude.

Gedurende de periode dat de omgevingsvergunning ter inzage ligt, kan hiertegen beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG ALKMAAR.

Een beroep kan worden ingediend door:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijzen tegen het ontwerp van het bestemmingsplan heeft ingediend,

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig zijn zienswijze kenbaar te maken.

De omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de genoemde termijn van ter inzage legging. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijkertijd met het indienen van beroep aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Alkmaar vragen een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) te treffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Daarnaast moet u aangeven welk spoedeisend belang is gelegen in de schorsing van het besluit. Als binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Alkmaar, treed het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven