Logo Stichtse Vecht
Ontwerpbestemmingsplan Samenwoonschool Nigtevecht

Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan voor de bouw van de Samenwoonschool Nigtevecht met bijbehorende voorzieningen vanaf vrijdag 23 maart 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt. De Samenwoonschool is gesitueerd in de noordoosthoek van de dorpskern Nigtevecht.

Inhoud

De verleende bouwvergunning en het verleende projectbesluit voor de samenwoonschool Nigtevecht zijn onherroepelijk. Met het onderhavige bestemmingsplan komt de gemeente tegemoet aan het voornemen (en de wettelijke plicht) uit 2009 om deze op te nemen in een (postzegel)bestemmingsplan. Het bestemmingsplan betreft dan ook grotendeels het juridisch-planologisch vastleggen van de reeds vergunde situatie. Tegen dit deel kunnen geen zienswijzen worden ingediend. Het plan is voorts op ondergeschikte punten aangepast. Zo is een aantal afspraken met omwonenden verwerkt, zoals het verbreden van de watergang aan de zuidoostzijde van het schoolgebouw en kan de voor buitenschoolse opvang vergunde ruimte tevens worden gebruikt voor kinderopvang.

Inzien

U kunt het plan (NL.IMRO.1904.BPswsNigtevechtNTV-OW01) vanaf vrijdag 23 maart 2012 raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en vanaf dezelfde datum gedurende zes weken inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur zonder afspraak en van 12.30–17.00 uur alleen op afspraak (0346-254500)) en Servicepunt Beek en Hoff, Molendijk 34 in Loenen aan de Vecht (maandag t/m donderdag van 13.00–16.00 uur).

Reageren

U kunt vanaf vrijdag 23 maart 2012 gedurende zes weken schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt geen zienswijze indienen tegen het deel van het bestemmingsplan dat een juridisch-planologische vastlegging betekent van de reeds (onherroepelijk) vergunde situatie. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan De Gemeenteraad van Stichtse Vecht, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken aan de heer Tomas de Smet (0346-254500).

Naar boven