Logo Haaren
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Oisterwijksedreef 3 Haaren’

Haaren

  • Oisterwijksedreef 3, 5076 NA, Haaren sectie D nummer 2334.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • Het vastgestelde wijzigingsplan ‘Oisterwijksedreef 3 Haaren’ van de gemeente Haaren;

  • De daarbij behorende stukken.

De stukken liggen met ingang van donderdag 22 maart 2012 gedurende zes weken (tot en met woensdag 2 mei 2012) ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Haaren in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis aan Mgr. Bekkersplein 2 in Haaren. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op ‘Wonen en omgeving’; vervolgens op ‘ruimtelijke projecten’ en zo komt u bij ‘Oisterwijksedreef 3 Haaren’.

Het wijzigingsplan voorziet in het verwijderen van de aanduiding ‘intensieve veehouderij’ en het toevoegen van de aanduiding ‘paardenhouderij’ onder de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Landschapswaarden 2 binnen het bouwvlak aan Oisterwijksedreef 3 in Haaren. Binnen de huidige regels van het bestemmingsplan kunnen de intensieve veehouderijactiviteiten niet zomaar worden omgezet in paardenhouderijactiviteiten. Dit wijzigingsplan voorziet in deze omzetting van de activiteiten.

Belanghebbenden kunnen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag tijdens de termijn van ter inzage legging beroep instellen.

Met het beroep kan ook een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening ingediend worden bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt.

Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Haaren, 21 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Haaren.

Naar boven