Logo Oude IJsselstreek
Diverse ontwerpbestemmingsplannen in het kader van het VAB-beleid

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend dat er een viertal ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen in het kader van het VAB-beleid (vrijkomende agrarische bebouwing).

Het gaat om de volgende ontwerpbestemmingsplannen:

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, locatie Rabelingstraat 12 Silvolde.

Dit plan voorziet in wijziging van de agrarische bestemming van het perceel Rabelingstraat 12 in de bestemming Wonen en in de bouw van een nieuwe woning terplaatse en verbouw van een van de bestaande bedrijfsgebouwen tot woning. Dit ter verevening van de sloop van de overige agrarische bedrijfsbebouwing op dat perceel, in het kader van het VAB beleid.

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, locatie Vicarisweg 33 Varsselder.

Dit plan voorziet in wijziging van de agrarische bestemming van het perceel Vicarisweg 33 in de bestemming Wonen en in de bouw van 2 nieuwe woningen terplaatse. Dit ter verevening van de sloop van de agrarische bedrijfsbebouwing op dat perceel, in het kader van het VAB beleid.

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Meesterijweg 9 Etten.

Dit plan voorziet in wijziging van de agrarische bestemming van het perceel Meesterijweg 9, (nabij nr. 7) , kadastraal bekend gemeente Gendringen, sectie M, nr. 292, in de bestemming Wonen en de bouw van 3 nieuwe woningen, op dat perceel . Dit ter verevening van de sloop van een bedrijfswoning en de agrarische bedrijfsbebouwing op het perceel Meesterijweg 8 te Etten.

Ontwerpbetemmingsplan Buitengebied, locaties Ulftseweg 8 Gendringen en Vlakkeeweg 2 Varsseveld.

Dit plan voorziet in wijziging van de dubbelbestemming Wonen van het perceel Ulftseweg 8 te Gendringen in de bestemming agrarisch en in samenhang daarmee in wijziging van de agrarische bestemming van het perceel Vlakkeeweg 2 te Varsseveld in de bestemming Wonen en de bouw van een nieuwe woning aldaar. Dit ter verevening van de sloop van de woning en de agrarische bedrijfsbebouwing op het perceel Ulftseweg 8 te Gendringen, in het kader van het VAB beleid.

Inzage

Deze vier ontwerpbestemmingsplannen liggen van 22 maart 2012 tot en met 2 mei 2012 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden kunnen de ontwerpbestemmingsplannen worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Op afspraak kan het bestemmingsplan ook worden ingezien op maandag van 08.30 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. De stukken kunnen ook worden ingezien op de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke plannen, Bestemmingsplannen’.

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op de ontwerp wijzigingsplannen kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie.

Naar boven