Logo Arnhem
Ontwerpbestemmingsplan Fluvium – SB gebouw

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat

het ontwerpbestemmingsplan Fluvium SB gebouw

met ingang van 22 maart 2012 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt op het stadhuis, loket BWL, Koningstraat 38.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook via internet beschikbaar op www.arnhem.nl/bestemmingsplan (technische storingen voorbehouden).

Daarnaast is het plan ook te raadplegen op het webadres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0202.779-0201.

De digitale bestanden die gezamenlijk het ontwerpbestemmingsplan vormen zijn te vinden op het webadres: http://www.arnhem.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0202.779-0201.

Plangebied:

Het plangebied ligt ten oosten van het stadscentrum en wordt begrensd door de Van Oldebarneveldtstraat in het oosten en de Broekstraat in het noorden. De westgrens wordt gevormd door de open ruimte westelijk van het gebouw van het voormalige pand van de dienst Stadsbeheer (SB-complex).

Doel:

Het plan beoogt te voorzien in de planologische regeling voor het oostelijk deel van het SB-complex. Het betreft voornamelijk de bestaande bebouwing van het voormalige gebouw van de Dienst Stadsbeheer aan de Van Oldenbarneveldtstraat. In deze bebouwing en eveneens te realiseren nieuwbouw op een gedeelte van het complex wil corporatie Volkshuisvesting een mix van wonen en kleinschalig werken in de creatieve sector ontwikkelen met daarbij één ondersteunende horecafunctie.

Voor het westelijk deel van het SB-complex zal op korte termijn ook een bestemmingsplan in procedure worden gebracht.

Terinzagelegging:

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerp-bestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 99, 6800 AB Arnhem).

Voor informatie over het ontwerp-bestemmingsplan en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met dhr. R. Slippens, tel. nr.: 026-3773409 van de Dienst Stadsontwikkeling.

Arnhem, 21 maart 2012

Naar boven