Logo Gennep
Bestemmingsplan ‘Kantoor Dichterbij De Heikant’ onherroepelijk

Dit bestemmingsplan voorziet in het planologisch mogelijk maken van het realiseren van hoogbouw bij de kruising Stiemensweg-Heijenseweg. De bebouwing zal bestaan uit twee hoofdgebouwen. Het zuidelijke hoofdgebouw wordt door Stichting Dichterbij in gebruik genomen als kantoor. De invulling van het meest noordelijk gelegen blok is nog niet bekend. Gezien de toegekende bestemming zijn er mogelijkheden voor maatschappelijke functies kantoren en gestapeld wonen.

Het bestemmingsplan heeft met ingang van donderdag 12 januari 2012 tot en met donderdag 23 februari 2012 voor iedereen ter inzage gelegen. Binnen de termijn is geen beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dat betekent dat het bestemmingsplan met ingang van 24 februari 2012 onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141. Daarnaast is het bestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

  • Bij het Omgevingsloket van de gemeente Gennep (zie rubriek contact). Voor inzage buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken via 0485-494141.

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.BP10019STIEMWGGNP-OH01.

  • Op www.gennep.nl → snel naar → bestemmingsplannen .

Gennep, 21 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven