Logo Hollands Kroon
Projectbesluit ‘Mientweg 20’ en bouwvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van Hollands Kroon heeft op 8 maart 2012 het projectbesluit ‘Mientweg 20 het plaatsen van een tweetal pekelbuffer tanks’, vastgesteld en een reguliere bouwvergunning voor het project verleend. Met dit projectbesluit (ex. Artikel 3.10 oud van de Wet ruimtelijke ordening) en deze vergunning wordt het plaatsen van een tweetal buffertanks mogelijk gemaakt.

Het Plangebied

De grens van het plangebied wordt gevormd door een onderdeel van het perceel Mientweg 20 te Lutjewinkel, kadastraal bekend onder sectie B nummer 7.

Inzien projectbesluit en bouwvergunning

U kunt het vastgestelde projectbesluit, dat bestaat uit de toelichting, onderzoeken, de verbeelding (plankaart) en de bouwvergunning, met ingang van 22 maart tot 3 april 2012 inzien bij de balie op het gemeentehuis, De Verwachting 1 in Anna Paulowna. De balie is op werkdagen geopend van 08.30 tot 12.00 uur en op afspraak. Het plan kunt u ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van inzage kunnen belanghebbenden die hun zienswijze hebben gegeven op het ontwerpprojectbesluit, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren hebben gebracht, gemotiveerd beroep aantekenen bij de bij de president van de Rechtbank Alkmaar, sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Voor het in behandeling nemen van dit verzoek is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de hiervoor genoemde sector.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Anna Paulowna, 21 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Hollands Kroon, Th. van Eijk, wnd. burgemeester.

W. van Twuijver, secretaris.

Naar boven