Logo Zuidhorn
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, aanvulling slotencasco Middag Humsterland’, gemeente Zuidhornter inzage

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, aanvulling casco Middag Humsterland’met bijbehorende stukkenmet ingang van 22 maart 2012 zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn eenieder zienswijzen naar voren brengen.

Achtergrond

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, aanvulling casco Middag Humsterland’ voorziet in de reparatie van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Zuidhorn’ voor karakteristieke sloten binnen het gebied Middag Humsterland. De in het plan opgenomen sloten zijn abusievelijk niet meegenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Zuidhorn’.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, aanvulling casco Middag Humsterland’ inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Hooiweg 9 te Zuidhorn. Op www.zuidhorn.nl/bestemmingsplan-slotencasco kunt u meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan vinden, het plan raadplegen en de bronbestanden van het plan downloaden.

Indienen zienswijzen

Tot en met 2 mei 2012kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, aanvulling casco Middag Humsterland‘ kenbaar maken aan de gemeenteraad van Zuidhorn. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Zuidhorn, Postbus 3, 9800 AA, Zuidhorn. Of stuur uw zienswijze naar: reacties-wro@zuidhorn.nl, o.v.v.: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, aanvulling casco Middag Humsterland’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 884. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 884.

Zuidhorn, 21 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn.

Naar boven