Logo Zuidhorn
Ontwerpbestemmingsplan ‘Grijpskerk - Oosterkade 13a’, gemeente Zuidhornter inzage

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Grijpskerk - Oosterkade 13a’ met bijbehorende stukkenmet ingang van 22 maart 2012 zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn een ieder zienswijzen naar voren brengen.

Achtergrond

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Grijpskerk - Oosterkade 13a’ maakt de nieuwbouw van één woning aan de Oosterkade 13a te Grijpskerk mogelijk. Aan de Oosterkade is een lint van woningen aanwezig. De nieuwe woning is gepland op het meest zuidelijke perceel aan de Oosterkade, direct aansluitend aan het bestaande bebouwingslint.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Grijpskerk - Oosterkade 13a’ inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Hooiweg 9 te Zuidhorn. Op www.zuidhorn.nl/bestemmingsplan-oosterkade13a kunt u meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan vinden, het plan raadplegen en de bronbestanden van het plan downloaden.

Indienen zienswijzen

Tot en met 2 mei 2012 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan ‘Grijpskerk - Oosterkade 13a’ kenbaar maken aan de gemeenteraad van Zuidhorn. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Zuidhorn, Postbus 3, 9800 AA, Zuidhorn. Of stuur uw zienswijze naar: reacties-wro@zuidhorn.nl, o.v.v.: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Grijpskerk - Oosterkade 13a’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 723. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 723.

Zuidhorn, 21 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn.

Naar boven