Ontwerpbestemmingsplan ’Tweede partiële herziening bestemmingsplan Achterveld en omgeving, Eksterweg’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ’Tweede partiële herziening bestemmingsplan Achterveld en omgeving, Eksterweg’ hebben vastgesteld en dat het plan op basis van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ter visie wordt gelegd. Het plangebied is gelegen in de wijk Achterveld op een perceel gelegen tussen de Eksterweg en de Broeksdijk. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisatie van twee vrijstaande woningen op het perceel aan de Eksterweg.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ’Tweede partiële herziening bestemmingsplan Achterveld en omgeving, Eksterweg’ ligt van 22 maart t/m 2 mei 2012 ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente. Digitaal is het ontwerp in te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.ijsselstein.nl. Gedurende de genoemde periode kunnen ingezetenen en in de gemeente belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Voor een mondelinge zienswijze wordt u verzocht een afspraak te maken, tel. 14 030.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ’Tweede partiële herziening bestemmingsplan Achterveld en omgeving, Eksterweg’ ligt van 22 maart t/m 2 mei 2012 ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente. Digitaal is het ontwerp in te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.ijsselstein.nl. Gedurende de genoemde periode kunnen ingezetenen en in de gemeente belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Voor een mondelinge zienswijze wordt u verzocht een afspraak te maken, tel. 14 030.

IJsselstein, 21 maart 2012

Burgemeester en Wethouders van IJsselstein, de secretaris, J. van Delden.

De burgemeester, P.C. van den Brink.

Naar boven