Logo Nederweert
Ontwerpbestemmingsplan Burgemeester Greijmansstraat 59 in Nederweert

De gemeente Nederweert is voornemens medewerking te verlenen aan de realisatie van een vervangende woning op de locatie Burgemeester Greijmansstraat 59 in Nederweert. De woning wordt deels buiten het bestaande bouwvlak opgericht. Tevens wordt in het plan geregeld dat een groenstrook van 3 meter welke grenst aan het perceel een woonbestemming krijgt.

Bij dit ontwerpbestemmingsplan wordt ook het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder ter inzage gelegd. Er is geen exploitatieplan opgesteld.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 23 maart tot en met 3 mei 2012, bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 16.30 tot 19.00 uur), op afspraak, via www.nederweert.nl →plannen en projecten → bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbesluit hogere grenswaarden schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Voor eventuele informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Houtappels van het team Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente.

Nederweert, 13 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Nederweert, de secretaris, D.J.E. Noppers.

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven