Logo Reimerswaal
Ontwerp-omgevingsvergunning Windpark Kreekraksluis B.V.

Een aanvraag om omgevingsvergunning van Windpark Kreekraksluis B.V. met deelactiviteit bouwen, in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk, het milieu neutraal wijzigen en gebruiken in strijd met het bestemmingsplan, voor het bouwen van 2 extra windturbines binnen het reeds vergunde windturbinepark Kreekraksluizen-Spuikanaal, aan de Oosterlijke Schelderijnweg 12 en 13 te Rilland.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), het voornemen hebben om de omgevingsvergunning aan Windpark Kreekraksluis B.V. voor onbepaalde tijd te verlenen.

Het betreft een aanvraag die wordt behandeld volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure zoals omschreven in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Een ontwerp van de vergunning en de bijbehorende voorschriften ligt, met de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing vanaf 22 maart 2012 tot en met 2 mei 2012 ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien op de website

(www.reimerswaal.nl, onder actueel, bekendmakingen, ontwerpbeschikking omgevingsvergunning) en op het gemeentehuis van Reimerswaal, Oude Plein 1 in Kruiningen. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 uur tot 14.00 uur, op vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. Een afspraak kunt u maken via het secretariaat onder doorkiesnummer 0113-395395.

Omtrent de aanvraag wordt op maandag 26 maart 2012 om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Kruiningen, een informatieavond belegd; het plan wordt toegelicht en eventuele vragen worden beantwoord.

Over het ontwerp van de omgevingsvergunning kan een ieder gedurende de termijn van terinzagelegging, schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer J. Aarnoudse van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, op telefoonnummer 0113-395239

Kruiningen, 21 maart 2012

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal. F. Schouten, hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving.

Naar boven