Logo Lopik
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Cabauwsekade 75’ te Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat zij op 28 februari 2012 het wijzigingsplan ‘Cabauwsekade 75’ te Lopik ongewijzigd hebben vastgesteld. Het vastgestelde wijzigingsplan zal vanaf 21 maart 2012 tot en met 1 mei 2012 ter inzage liggen op het gemeentehuis van Lopik, Raadhuisplein 1 te Lopik. Het wijzigingsplan zal tevens raadpleegbaar zijn op www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.lopik.nl.

Het wijzigingsplan voorziet in de verschuiving van het bouwvlak om een nieuwe woning elders op het perceel mogelijk te maken. De huidige woning zal worden gesloopt.

Beroep

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kunnen belanghebbenden die het met dit besluit oneens zijn en die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp van dit besluit, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen voornoemd ontwerpbesluit te hebben ingediend, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening

Aangezien het indienen van een beroepschrift geen schorsende werking heeft en het besluit derhalve de dag na de beroepstermijn in werking treedt, kunt u tevens een voorlopige voorziening vragen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit doet u als u van mening bent dat uw belang tijdelijke maatregelen vereist. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Lopik, 20 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Lopik, de secretaris, H. Capel.

De burgemeester, R.G. Westerlaken-Loos.

Naar boven