Logo Almelo
Wijzigingsplan Entersestraat 12

Burgemeester en wethouders maken bekend zij in haar vergadering van 28 februari 2012 hebben vastgesteld:

  • Het wijzigingsplan Entersestraat 12

Het wijzigingsplan voorziet in de omzetting van vrijkomende agrarische bebouwing naar een bedrijfslocatie ten behoeve van een aannemersbedrijf. Het verzoek voldoet aan de voorwaarden van het beleid inzake Vrijkomende Agrarische Bebouwing (VAB-beleid), zoals opgenomen in het bestemmingsplan Buitengebied. Het verzoek behelst de sloop van een tweetal varkensstallen en de bouw van een nieuwe opslagloods. Tevens worden een tweetal kuilvoerplaatsen opgeheven. Naast een verbetering van de bebouwde omgeving wordt ook geïnvesteerd in de groene omgeving.

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingekomen.

Inzien van het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 maart 2012 tot en met 1 mei 2012 ter inzage:

  • Bij de publieksbalie van de afdeling Publiekszaken, Stadhuisplein 1 te Almelo. Eenieder kan hier terecht zonder afspraak van 9.00–12.00 uur (werkdagen), met afspraak van 13.00–16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00–19.00 uur (do).;

  • Via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • Via www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep vaststelling

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, een beroepschrift indienen tegen het vastgestelde wijzigingsplan. Beroep tegen het vaststellingsbesluit kan alleen wanneer u belanghebbende bent en:

  • tijdig een zienswijze heeft ingediend;

  • aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen in te dienen.

Naar boven