Logo Hellendoorn
Ontwerpbestemmingsplan herziening Lage Esweg 87/90 Nijverdal

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf 17 maart 2012 gedurende zes weken tot en met 27 april 2012 het ontwerpbestemmingsplan Lage Esweg 87/90 ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214. Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien en te downloaden via de website van de gemeente (http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/buitengebied/) Ga dan naar het bestemmingsplan. Inzien is ook mogelijk via de landelijke site: (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPBULAGE-ESWEG90-ON01)

Het plangebied omvat de locaties Lage Esweg 87 te Nijverdal met het bijbehorende agrarische bouwvlak en Lage Esweg 90 te Nijverdal met het bijbehorende bestemmingsvlak ‘Bedrijf’.

Met dit bestemmingsplan wordt beoogd een extra bedrijfswoning te realiseren op de locatie Lage Esweg 90. Voor de locatie Lage Esweg 87 wordt bouwvlak gewijzigd door minder ruimte te bieden aan de wegzijde en het mindere te corrigeren aan de achterzijde van het bedrijf.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven