Logo Delfzijl
Ontwerpbestemmingsplan ‘Woldendorp’

In het kader van de actualisatie van alle bestemmingsplannen wordt voor Woldendorp een nieuw bestemmingsplan voorbereid.

Het bestemmingsplan ‘Woldendorp’ vervangt het geldende bestemmingsplan ‘Woldendorp, vastgesteld door de voormalige gemeente Termunten bij besluit van 7 december 1976 en goedgekeurd bij besluit van 23 januari 1978. Kleine gedeelten van het geldende bestemmingsplan ‘Woldendorp’ zijn opgenomen in het nieuwe bestemmingsplan ‘Buitengebied Zuid’, waarvan het voorontwerp in 2011 ter inzage heeft gelegen. In de afgelopen jaren is voor een aantal ontwikkelingen een vrijstelling ex artikel 19 van de oude Wet op de Ruimtelijke Ordening afgegeven. De nieuwe situaties zijn in het ontwerpplan opgenomen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 15 maart 2012 tot en met 25 april 2012 ter inzage in het gemeentehuis, waar u zich kunt melden bij de receptie van het Klant Contact Centrum en in de openbare bibliotheek aan de Oude Schans 23 te Delfzijl. Het plan met plannummer NL.IMRO.0010.14BP-ON01 is ook in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Actueel’, ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Bestemmingsplannen’.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de raad, postbus 20000, 9930 PA Delfzijl. Vermeldt u bovenaan de brief ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Woldendorp’.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0569) 63 99 49.

U kunt uw zienswijzen ook mailen naar inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl met vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Woldendorp’, uw naam, adres en woonplaats.

Delfzijl, 14 maart 2012

Naar boven