Logo Veenendaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Panhuis 4 e.o.’ en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van 15 maart 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Panhuis 4 e.o.’ en het ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage liggen.

Begrenzingen

Het plangebied ‘Panhuis 4 e.o.’ met achterliggend terrein wordt in het noorden begrensd door het perceel van de Boxal. In het oosten door de percelen van de Davidsstraat. In het zuiden sluit het terrein aan op het Panhuis. Ten westen van de locatie grenst het perceel van Panhuis 4 aan de percelen van de Dahliastraat..

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Panhuis 4 e.o.’ voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het bouwen van 42 duplexwoningen binnen het plangebied.

Ter inzage

Het plan met bijlagen en het ontwerpbesluit liggen met ingang van donderdag 15 maart 2012 gedurende 6 weken (dus tot 26 april 2012) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken inzien. Deze publicatie met een directe link naar het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook terugvinden op de website van de gemeente www.veenendaal.nl bij het thema ‘Bestuur en organisatie’, onder het kopje ‘Mededelingen’.

Reageren

Tot 26 april 2012 kan eenieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit naar keuze schriftelijk, via de e-mail of mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Uw zienswijze kunt u richten aan de raad van de gemeente Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer G. Drost van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 744.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen, het plan of het ontwerpbesluit kunt u eveneens contact opnemen met de heer G. Drost van de afdeling Beleid en Ontwikkeling via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven