Ter inzagelegging ex artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening Ontwerpbestemmingsplan ‘Hildo Kropstraat 35’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein delen u mee dat voor een ieder ter inzage ligt het Ontwerpbestemmingsplan ‘Hildo Kropstraat 35’met bijbehorende stukken.

Het Ontwerpbestemmingsplan regelt dat ter plaatse van het huidige bedrijf aan de Hildo Kropstraat 35 een appartementencomplex gerealiseerd mag worden.

Het Ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 15 maart tot en met 25 april 2012 voor een ieder ter inzage. Gedurende deze termijn kan een ieder een zienswijze indienen.

Inzage van het bovengenoemde stuk is mogelijk bij het Omgevingsloket in de Stadswinkel, Martinbaan 2 te Nieuwegein.

Lees hiervoor de algemene informatie aan het begin van de bekendmakingen bij ‘Het Omgevingsloket in de Stadswinkel’. Daarnaast kan het bestemmingsplan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl met planid: NL.IMRO.0356.BPJW2011HER001-ON02 en op de gemeentelijke website www.nieuwegein.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze tegen het Ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Nieuwegein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein, onder vermelding van zienswijze Ontwerpbestemmingsplan ‘Hildo Kropstraat 35’.

Tevens kan een ieder gedurende diezelfde termijn mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de ter inzage termijn op afspraak worden ingediend bij mevrouw D. Baaré, telefoonnummer (030) 607 18 02.

Daarnaast kan een ieder gedurende deze termijn digitaal zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Nieuwegein. U kunt hiervoor een digitaal formulier invullen. Dit formulier is te vinden via www.nieuwegein.nl/ruimtelijkeplannen en kies dan voor `Zienswijze ruimtelijke plan(nen)´onder de kop `Gerelateerde producten´

Nieuwegein, 14 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein.

Naar boven