Logo Giessenlanden
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning bouwen schuur, Binnendamseweg 26 C te Giessenburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Giessenlanden maken bekend dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zij het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het bouwen van een schuur die tevens gebruikt zal worden ten behoeve van stalling van oldtimers.

Om medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteit zijn Burgemeester en wethouders voornemens om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning te verlenen in afwijking van het bestemmingsplan.

De aanvraag inclusief bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 maart 2012 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien op het gemeentehuis van Giessenlanden, Groeneweg 33, 4223 ME te Hoornaar.

Gedurende deze termijn kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbesluit kenbaar maken aan B&W. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij B&W, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling Beheer en Onderhoud, T. 0183-583838.

Naar boven