Logo Den Haag
Ontwerpbestemmingsplan Vrederust

Het ontwerpbestemmingsplan Vrederust wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor iedereen met ingang van 16 maart t/m 26 april 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal (in de vorm van pdf-bestanden) op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

De begrenzing van het plangebied wordt vanaf het noordwesten met de klok mee gevormd door de Melis Stokelaan, de Dedemsvaartweg, de Erasmusweg en de Lozerlaan.

Uitgangspunt van het plan is het gebied voorzien van een actueel juridisch-planologisch kader.

Tevens maakt het bestemmingsplan een aantal ontwikkelingen mogelijk: de realisatie van dakopbouwen, de bouwlocatie op het plein en het ‘korte blok’ bij winkelcentrum Ambachtsgaarde, de uitbreiding van de Albert Heijn aan de Ambachtsgaarde en een toekomstige invulling voor de percelen Goudsmidsgaarde 5 en Zwaardvergersgaarde 95.

Eenieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-752 5111. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Inloopbijeenkomst

Op woensdag 11 april 2012 (van 17.00 tot 20.00 uur) wordt voor dit plan in het Wijkcentrum Vrederust, Melis Stokelaan 2496, alhier, een inloopbijeenkomst gehouden.

Naar boven