Logo Loon op Zand
Ontwerpbestemmingsplan ‘De Hoogt III’

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 15 maart 2012 tot en met woensdag 25 april 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘De Hoogt III’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het uitbreiden van het bestaande bedrijventerrein de Hoogt. Het gaat hierbij om het braakliggende gebied tegen de N261 aan. Het doel van voorliggend bestemmingsplan is het mogelijk maken van de uitbreiding van het huidige bedrijventerrein met enkele bedrijfskavels.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl, een link hiernaar vindt u op de gemeentelijke website www.loonopzand.nl. Ook op de gemeentelijke website zijn het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken te raadplegen gedurende de ter inzage termijn. Eveneens ligt het plan ter inzage bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel.

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen kenbaar maken over het ontwerpbestemmingsplan. Uw zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel. Contactpersoon: Monique Blokpoel-Courtier, telefoonnummer 0416-289357 of e-mail: m.blokpoel-courtier@loonopzand.nl.

Naar boven