Logo Kaag en Braassem
Vastgesteld wijzigingsplan Sotaweg 37

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij op 6 maart 2012 het wijzigingsplan Sotaweg 37 hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan ligt van 15 maart t/m 25 april 2012 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Het wijzigingsplan Sotaweg 37 betreft een bestemmingsplanwijziging voor uitsluitend deze locatie in Roelofarendsveen. Na het afronden van de procedure zal de bestemming van de woning ter plaatse zijn gewijzigd van Bedrijfsdoeleinden naar Woondoeleinden.

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt.Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet om een voorlopige voorziening verzocht worden. Dit verzoek moet gericht worden aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift moet meegezonden worden.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op vrijdag 27 april 2012, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of vóór deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

U kunt het wijzigingsplan ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven