Logo Nijmegen
Rectificatie bouwvergunning en projectbesluit Stadscentrum Kerngebied I 1998-9 (Lange Hezelstraat 59)

(Rectificatie van publicatie in Staatscourant Nr. 1506 op 25 januari 2012 vanwege het niet tegelijkertijd publiceren in de Openbare bekendmakingen op de gemeentelijke website)

De Raad van de gemeente Nijmegen heeft, met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, bij besluit van 6 september 2011 het projectbesluit Stadscentrum Kerngebied I 1998-9 vastgesteld.

Het projectgebied betreft een deel van het perceel Lange Hezelstraat 59 te Nijmegen. In het projectgebied is het geheel plaatsen van een (rokers)overkapping voorzien.

Inzage

Met ingang van 15 maart 2012ligt de definitieve bouwvergunning en het projectbesluit d.d. 25 januari 2012 met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.

De aanvraag en het besluit (met bijbehorende stukken) kunt u inzien via Procedures online.

Het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, is digitaal te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.PB4W9-VG01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0268.PB4W9-VG01

Daarnaast is het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, digitaal als pdf-bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Beroep

Tegen dit besluit kan tot en met woensdag 25 april 2012 (6 weken) beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

Naar boven