Logo Hilversum
Bekendmaking onherroepelijk bestemmingsplan Ecoducten Zwaluwenberg en N417

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Ecoducten Zwaluwenberg en N417’ onherroepelijk is geworden. Dit houdt in dat dit bestemmingsplan het juridische kader is waaraan aanvragen om omgevingsvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisering van de ecoducten over de A27 en de spoorlijn Hilversum–Utrecht (Zwaluwenberg) en de Utrechtseweg (N417). Het plangebied ligt ten zuiden van Hilversum, ter hoogte van het fietspad dat ook wel de Weg van ´s Graveland naar de Vuursche wordt genoemd.

Het bestemmingsplan is onherroepelijk geworden, omdat de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 7 maart 2012 uitspraak heeft gedaan in de beroepsprocedure, waarbij de beroepen respectievelijk niet-ontvankelijk en ongegrond zijn verklaard.

Het onherroepelijke bestemmingsplan is beschikbaar en raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De gemeente biedt het bestemmingsplan ook aan op de gemeentelijke website: http://www.hilversum.nl/Nieuws/Bestemmingsplannen_op_internet.

Naar boven