Logo Ede
Ontwerpbestemmingsplan Agrarisch Buitengebied omgeving Veldhuizerweg 17 te Lunteren en Buurtweg 38 te Ederveen

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Agrarisch Buitengebied omgeving Veldhuizerweg 17 te Lunteren en Buurtweg 38 te Ederveen’ en de daarbij behorende stukken van donderdag 15 maart tot en met woensdag 25 april 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug, en een directe link naar het plan op de landelijke voorziening

www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

In het kader van de regeling over functieverandering van voormalige agrarische percelen is de eigenaar van het perceel Veldhuizerweg 17 te Lunteren voornemens de agrarische opstallen te slopen en daarvoor in de plaats een woning terug te bouwen met een maximale inhoudsmaat van 660 m3. De bestaande woning wordt herbouwd.

Om de benodigde sloopcompensatiemeters in zijn geheel te halen, wordt tevens de agrarische bedrijfsbebouwing op het perceel Buurtweg 38 in Ederveen gesloopt. Op beide locaties wijzigt de agrarische bestemming in ‘wonen’.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u de heer G. Driebergen, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 803.

Naar boven