Logo Deurne
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Kulertseweg 14, Deurne’ (artikel 3.8 Wro)

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat de gemeenteraad op 6 maart 2012  het bestemmingsplan ‘Kulertseweg 14, Deurne’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Kulertseweg 14 te Deurne. Aanleiding voor het opstellen van een nieuw bestemmingsplan is de beëindiging van de veehouderijactiviteiten op deze locatie.

Zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan heeft zes weken ter inzage gelegen. Er zijn tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen ingediend.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen vanaf 16 maart 2012 gedurende zes weken bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne ter inzage. Tevens zijn het bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken hieronder te downloaden en is het bestemmingsplan te raadplegen op  www.ruimtelijkeplannen.nl .

Rechtsbescherming bestemmingsplan

Beroep kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het vaststellingsbesluit ter inzage is gelegd en bedraagt zes weken.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie over het instellen van beroep kunt u terugvinden op www.deurne.nl → Organisatie→ Bezwaar, beroep en klachten, onder procedure IIIc.

Voor meer informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met dhr. H. Moors van de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

Naar boven