Logo Waddinxveen
Structuurvisie Waddinxveen 2030

De gemeente Waddinxveen heeft een ontwerp-structuurvisie Waddinxveen 2030 opgesteld. Dit is een verplichting vanuit de Wet op de Ruimtelijke Ordening. In de ontwerp-structuurvisie staat beschreven hoe de gemeente zich tot 2030 voor het wonen, werken en leven wil ontwikkelen. Er wordt onder andere ingegaan op de beoogde plekken voor nieuwe woningbouw, de gewenste ontwikkeling van bedrijvenlocaties, de positie in de regio, detailhandel, groen en infrastructuur.

De ontwerp-structuurvisie doorloopt een formele inspraakprocedure. Dit betekent dat iedereen die dat wil een inspraakreactie kan indienen. Van 15 maart tot en met 18 april 2012 ligt de visie ter inzage bij de publiekbalie op het gemeentehuis en is op de website te vinden. Schriftelijke inspraakreacties kunnen gestuurd worden naar: Gemeente Waddinxveen, t.a.v. mw. M. Seip, postbus 400, 2740 AK Waddinxveen over vermelding van ‘inspraakreactie structuurvisie’.

Op dinsdag 27 maart vindt op het gemeentehuis een inloopbijeenkomst plaats tussen 16.30 en 19.30 uur. U kunt binnen wandelen voor informatie en vragen over de ontwerp-structuurvisie. Ook kunt u ter plekke uw inspraakreactie schriftelijk indienen. Het is ook mogelijk om indien gewenst een afspraak te maken voor het mondeling indienen van een inspraakreactie.

Naar boven