Logo Oirschot
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning nieuwbouw basisschool de Korenbloem in Oirschot

Het college van Burgemeester en Wethouders van Oirschot heeft het voornemen om een omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen) voor de nieuwbouw van de openbare basisschool de Korenbloem aan de Castaert 98 in Oirschot. Dit op grond van artikel 2.1, eerste lid, onder c, in samenhang met artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3˚, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing, de aanvraag met bouwtekeningen en de overige stukken liggen van 15 maart 2012 tot en met 25 april 2012 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot en zijn in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Bent u het niet eens met ons ontwerpbesluit, dan kunt u dan kunt u binnen de genoemde termijn van 6 weken mondeling of schriftelijk een gemotiveerde zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5688 ZG Oirschot. De mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden indienen bij de centrale balie van het gemeentehuis.

Meer informatie?

Voor nadere informatie met betrekking tot het ontwerpbesluit kunt u tijdens de openingstijden terecht bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling, de heer R. Kox (tel. 0499-583333).

Oirschot, 14 maart 2012

J. van Hout, secretaris.

R. Severijns, burgemeester.

Naar boven