Logo Oirschot
Bestemmingsplan 1e herziening Bedrijventerreinen Oirschot

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Oirschot op 28 februari 2012 het bestemmingsplan 1e herziening Bedrijventerreinen Oirschot heeft vastgesteld. Dit besluit volgt op de uitspraak van 7 december 2011 van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State over het vaststellingsbesluit over het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Oirschot’ van 1 juni 2010.

Uitspraak over beroepen tegen het vaststellingsbesluit

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Oirschot’ voor wat betreft de volgende onderdelen (percelen) vernietigd:

  • Industrieweg 38;

  • Industrieweg 14;

  • Lazarusbocht 1;

  • Percelen Industrieweg 14, 14a, 18, 20, 20a en Bestseweg 34.

Ook heeft de Afdeling de gemeenteraad de opdracht gegeven om met toepassing van artikel 8:72, vierde lid, aanhef en onder b, van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) voor de hiervoor genoemde percelen een nieuw besluit te nemen, zonder dat hieraan voorafgaand een ontwerpbestemmingsplan ter inzage hoeft te worden gelegd.

Ter inzage

Het bestemmingsplan 1e herziening Bedrijventerreinen Oirschot bevat voor de hierboven genoemde onderdelen een nieuw besluit. Dit bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 15 maart 2012 tot en met woensdag 25 april 2012 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bent u het met het besluit niet eens?

Bent u belanghebbende en bent u het met dit besluit niet eens stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit zetten. Ook moet u aangeven waarom u het niet eens bent met het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u ook een beroepschrift heeft ingediend.

Oirschot, 14 maart 2011

J. van Hout, secretaris.

R. Severijns, burgemeester.

Naar boven