Logo Haren
Ontwerpomgevingsvergunning herinrichten parkeerterreinen Nieuwe Stationsweg Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Het project betreft het herinrichten van het P+R-terrein aan de Nieuwe Stationsweg en het parkeerterrein bij het perceel Nieuwe Stationsweg 1–15. Tussen het nieuwe P+R terrein en de aangrenzende woningen aan de Middelhorsterweg wordt een geluidwerende voorziening opgericht.

De ontwerpomgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van 16 maart 2012 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren.

Gedurende de terinzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21 9750 AA Haren. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen, kunt u contact opnemen met mevrouw M. Buiter, telefoonnummer 050 533 99 11.

Naar boven