Regeling van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, van 6 maart 2012, tot wijziging van de Subsidieregeling TTI houdende een correctie van een verwijzing

Nr. GMT-3106901

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

Gelet op artikel 3 van de Kaderwet VWS-subsidies;

Besluit:

ARTIKEL I

De Subsidieregeling TTI wordt als volgt gewijzigd:

1. Artikel 3 wordt als volgt gewijzigd:

a. in het eerste lid wordt na ‘Subsidieregeling IOP-TTI-module van de experimentele Kaderregeling subsidies innovatieprojecten’ ingevoegd:

, zoals deze luidde op 31 december 2009,;

b. in het tweede lid wordt ‘Onze Minister’ steeds vervangen door: de minister.

2. Artikel 4 vervalt.

ARTIKEL II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst en artikel I, eerste lid, onderdeel a, werkt terug tot en met 1 januari 2010.

Deze regeling zal met toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, E.I. Schippers.

TOELICHTING

Met de onderhavige regeling is met terugwerkende kracht een omissie hersteld. De Subsidieregeling TTI verwijst naar de Subsidieregeling IOP-TTI-module van de experimentele Kaderregeling subsidies innovatieprojecten. Laatstgenoemde regeling is per 1 januari 2010 ingetrokken. De verwijzing is evenwel niet aangepast. Met de onderhavige regeling gebeurt dat alsnog. Materieel verandert er niets. Aan deze regeling zijn geen administratieve lasten verbonden. Aangezien het een reparatie betreft, treedt deze regeling onmiddellijk in werking en is aan de herstelde verwijzing terugwerkende kracht verbonden.

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, E.I. Schippers.

Naar boven