Logo Ede
Uitwerkingsplan vastgesteld ‘Woongebied Kernhem, scherven 1, 9 en 20’ in Ede, op grond van art. 3.6 Wro

Op 6 maart 2012 heeft het college van B&W van Ede het uitwerkingsplan ‘Woongebied Kernhem, scherven 1, 9 en 20’ in Ede vastgesteld.

Inzage

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken van donderdag 15 maart tot en met woensdag

25 april 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug, en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening

www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het plangebied behoort tot het westelijk deel van de uitbreidingswijk Kernhem aan de noordwestzijde van de kern Ede. Aan de oostzijde wordt het gebied door een brede houtwal gescheiden van het al gerealiseerde deel van Kernhem. De zuidgrens van het plangebied wordt gevormd door de N224 (Laan van Kernhem), de westelijke grens door de A30 en de noordgrens door de Doesburgerdijk.

Het plan maakt de realisatie van 150 woningen mogelijk.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen wanneer u op tijd een zienswijze op het ontwerpplan heeft ingediend, of aan kunt tonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

In aansluiting op het beroepsschrift kunt u tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het vastgestelde plan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zowel het beroepsschrift als het verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar: Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ede, 14 maart 2012

Naar boven