Logo Wijdemeren
Ontwerpbestemmingsplan kern ’s-Graveland en landgoederen

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Kern ’s-Graveland en landgoederen en de hierbij behorende stukken ter inzage worden gelegd.

Het plangebied

Het plangebied wordt in het noorden begrensd door de N 236 (provinciale weg) en in het westen door de westoever van de ’s-Gravelandse Vaart. De oost- en zuidgrens worden gevormd door de gemeentegrens met Hilversum.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 15 maart 2012 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage. U kunt dit plan op de volgende wijze inzien:

  • in het gemeentehuis (afdeling R.O.) aan de Rading 1 te Loosdrecht van 8.30–12.30 uur;

  • op www.wijdemeren.nl (actueel/ter inzage);

  • op de landelijke website van het ministerie van Infrastructuur en Milieu (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u schriftelijk en/of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen richt u aan de raad van de gemeente Wijdemeren, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer (035) 65 59 447.

Naar boven