Logo Bloemendaal
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Vogelenzangseweg, plaatsen damhertwerend raster oostelijke terreingrens Amsterdamse Waterleidingduinen

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag –  inhoudende een uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo – een omgevingsvergunning voorbereid met de uitgebreide procedure te verlenen:

Aerdenhout/Vogelenzang

Vogelenzangseweg, plaatsen damhertwerend raster op de oostelijke terreingrens van de Amsterdamse Waterleidingduinen, van Panneland, via de Oase tot aan de grens met de gemeente Zandvoort (bouwen, handelen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening) (06/01).

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 9 maart tot en met donderdag 19 april 2012 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen, Brouwerskolkweg 2, Overveen.

De ontwerpomgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing kunnen ook op de pagina www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerpomgevingsvergunning.  Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE Overveen of via gemeente@bloemendaal.nl. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, bereikbaar op telefoonnummer (023) 522 57 11.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt tevens plaats in het huis-aan-huisblad Weekblad Zuid-Kennemerland, in de Staatscourant en op de gemeentelijke website.

Naar boven