Logo Winterswijk
Ontwerpbestemmingsplan Eelink 2012 en ontwerpbesluit hogere waarde wegverkeerlawaai

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend datmet ingang van 14 maart 2012 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationstraat 25:

  • 1. het ontwerpbestemmingsplan ‘Eelink 2012’;

  • 2. een ontwerpbesluit in het kader van de Wet geluidhinder inzake hogere waarde wegverkeerlawaai.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde wegverkeerlawaai zijn ook via internet in te zien op www.winterswijk.nl → Wonen en leven → Ruimtelijke ordening → Deelplannen kom.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via het webadres: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met ingang van woensdag 14 maart 2012 tot en met dinsdag 24 april 2012 kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere waarde wegverkeerlawaai indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Het projectgebied ligt aan de zuidoostzijde van de bebouwde kom van Winterswijk. Aan de noordzijde bevindt zich de Pelkwijk. Aan de zuid- en westzijde wordt het plan begrensd door de Kottenseweg; aan de oostzijde bevindt zich de Bataafseweg.

Directe aanleiding voor dit ontwerpbestemmingsplan (en bijbehorend ontwerpbeeldkwaliteitplan) is het voornemen om in het plangebied vier extra woningen mogelijk te maken.

Winterswijk, 13 maart 2012

Burgemeester en wethouders.

Naar boven