Ontwerp-omgevingsvergunning brandweerpost Stationslaan 5 Waspik

Het college van Waalwijk maakt bekend dat het voornemens is om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° Wabo af te wijken van de regels van de bestemmingsplannen ‘Woonwijken’ en ‘Buitengebied’ voor het oprichten van een uitrijpost voor de brandweer aan het Halve Zolenpad in Waspik ter hoogte van de oude stationslocatie.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 9 maart a.s. gedurende 6 weken (t/m 19 april 2012) ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk).

Gedurende genoemde periode kan een ieder een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken aan het college van Waalwijk, postbus 10150, 5140 GB Waalwijk. Het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is eveneens mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus: info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de-gemeente.html.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en/of een nadere toelichting op het plan kunt u contact opnemen met de heer A. Aerts via aaerts@waalwijk.nl of telefonisch via 0416-683456.

Naar boven