Logo Mook en Middelaar
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Elzenstraat 16–16a

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Elzenstraat 16–16a en de hierbij behorende stukken per 14 maart 2012 voor eenieder gedurende zes weken op het gemeentehuis ter inzage ligt. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.BP11001Elz16MID-ON01.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een functieverandering van een agrarisch bedrijf aan Elzenstraat 16 in Middelaar naar een niet-agrarische functie. Elzenstraat 16a krijgt een bedrijfsbestemming voor een meubelmakerij met bedrijfswoning en Elzenstraat 16 krijgt een gemengde bestemming voor een bed & breakfast, kleine groepsaccommodatie, een kookstudio, een workshopruimte en een woning.

Zienswijze:

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld tegen het ontwerpbesluit zijn of haar zienswijze kenbaar te maken. Een zienswijze dient u binnen zes weken na datum terinzagelegging in te dienen. Het kenbaar maken van zienswijze kan schriftelijk of mondeling op afspraak. Schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor meer informatie of een afspraak voor mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Leefomgeving op telefoonnummer 024-696 91 51.

Naar boven