Logo Goedereede
Ontwerpbestemmingsplan Dijkstelweg 33 te Ouddorp

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken bekend, dat met ingang van 12 maart 2012 tot en met 23 april 2012 gedurende de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis ter inzage ligt het:

Ontwerpbestemmingsplan Dijkstelweg 33, Ouddorp.

Het ontwerp bestaat uit een toelichting, planregels en een plankaart. Het plangebied betreft het perceel Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is dat het vestigen van een theetuin en met bijhorende activiteiten in strijd is met het vigerende bestemmingsplan. Naast de theetuin zelf wordt onder deze benaming ook beoogd het bestaande gebouw en de bijhorende gronden te gebruiken als onder andere galerie, een ruimte voor workshops, de verkoop van streekproducten en een picknick- en leestuin. Dit houdt in dat het ter visie gelegde bestemmingsplan is opgesteld om het gebruik van de gronden en de bouwwerken op het perceel Dijkstelweg 33 te Ouddorp mogelijk te maken.

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op woensdag tevens van 13.00 uur tot 16.00 uur, en bovendien op donderdag van 18.00 uur tot  uur. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan digitaal te raadplegen op de website van de gemeente vanaf 12 maart 2012 tot en met 23 april 2012, www.goedereede.nl onder actueel → terinzagelegging, alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 23 april 2012 kunt u mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunt u sturen aan Burgemeester en wethouders van Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp.

Uit uw reactie dient te blijken op welke onderdelen van het ontwerpplan de reactie betrekking heeft.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0187) 49 15 00.

Naar boven