Logo Tilburg
Geluidbeheerplan Vossenberg West en Midden

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg heeft op 28 februari 2012 het Geluidbeheerplan Vossenberg West en Midden vastgesteld als beleidsregels, zoals bedoeld in artikel 1:3, derde lid, van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Het Geluidbeheerplan bevat beleidsregels voor het opstellen van geluidvoorschriften bij omgevingsvergunningen en het vaststellen van nadere geluideisen voor bedrijven, die vallen onder het ‘Besluit algemene regels inrichtingen milieubeheer’, voor zover burgemeester en wethouders bevoegd gezag zijn. Het Geluidbeheerplan treedt in werking op de eerste dag na publicatie.

Het Geluidbeheerplan ligt ter inzage in de Stadswinkel, Stadhuisplein 128 (ingang naast Paleis), geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 11.00 uur zonder afspraak. Na dit tijdstip kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 14013 of door online een afspraak te maken via www.tilburg.nl. Via deze website is het Geluidbeheerplan overigens ook in te zien.

De Awb bepaalt dat het niet mogelijk is tegen dit besluit tot vaststelling van het Geluidbeheerplan Vossenberg West en Midden bezwaar te maken of beroep in te stellen.

Tilburg, 9 maart 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, P.G.A. Noordanus, burgemeester.

G.G.H.M. Haanen MBA, secretaris.

Naar boven