Logo Maastricht
Vaststelling bestemmingsplan ‘Economiegebouwen Meerssenhoven’

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat

  • het bestemmingsplan ‘Economiegebouwen Meerssenhoven’ is vastgesteld bij besluit van de raad van de gemeente Maastricht d.d. 28 februari 2012;

  • ten opzichte van het ontwerp geen wijzigingen hebben plaatsgevonden.

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 12 maart 2012 ligt het vaststellingsbesluit betreffende het bestemmingsplan ‘Economiegebouwen Meerssenhoven’ met de bijbehorende stukken ter inzage. Dit betekent dat:

  • het vaststellingsbesluit betreffende het bestemmingsplan ‘Economiegebouwen Meerssenhoven’ met de bijbehorende stukken voor de duur van zes weken tijdens openingsuren ter inzage liggen bij het GemeenteLoket (zie rubriek GemeenteLoket);

  • het vaststellingsbesluit betreffende het bestemmingsplan ‘Economiegebouwen Meerssenhoven’ met de bijbehorende stukken digitaal opvraagbaar zijn op de gemeentelijke website www.maastricht.nl/ruimtelijkeplannen;

  • het bestemmingsplan wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpEcoMeerssenhoven-vg01 ;

  • de bronbestanden van het bestemmingsplan tijdens de termijn van ter inzage legging digitaal beschikbaar worden gesteld op http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html.

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn van zes weken afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Maastricht, 9 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Maastricht, de secretaris, P.J. Buijtels.

De burgemeester, O. Hoes.

Naar boven