Logo Rijswijk
Terinzagelegging vastgesteld uitwerkingsplan ‘Van Rijnweg 1b’ (Sion-’t Haantje)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het perceel Van Rijnweg 1b, gelegen binnen het op 27 september 2011 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan Sion-‘t Haantje (gelegen in RijswijkBuiten), een uitwerkingsplan is vastgesteld.

Het uitwerkingsplan is een uitwerking van de bestemming ‘Bedrijventerrein - Uit te werken’ en voorziet in de bestemming ‘Bedrijf – Woonwerkkavel’ voor één kavel.

Het uitwerkingsplan ligt met ingang van vrijdag 9 maart 2012 tot en met donderdag 19 april 2012 ter inzage bij de balie publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. De stukken zijn ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (zoeken op het identificatienummer NL.IMRO.0603.upvanrijnweg1b-VA01).

Omdat tegen het ontwerp-uitwerkingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen tegen het ontwerp-uitwerkingsplan bij burgemeester en wethouders in te dienen, beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet, dat is wel het geval wanneer u tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het vastgestelde uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Rijswijk, 8 maart 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd, G.W. van der Wel-Markerink, burgemeester.

A. de Baat, gemeentesecretaris.

Naar boven