Ontwerpbestemmingsplan ‘Weerselo, Erve Reestman’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 9 maart 2012 voor eenieder voor de periode van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Weerselo, Erve Reestman’.

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien tijdens de openingsuren bij de receptie en bij de afdeling Vergunningen in het gemeentehuis te Denekamp.

Het ontwerp is ook te raadplegen via www.dinkelland.nl, onder Bestuur, Beleid en Organisatie (klikken op Beleidsnota’s → ter inzage).

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan ook te raadplegen via de landelijke website door middel van de onderstaande linken:

Ontwerp-bestemmingsplan Weerselo, Erve Reestman: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=nl.imro.1774.WEEBPERVEREESTMAN-0301

De bronbestanden zijn te vinden op: http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een planologische regeling om het gebied Legtenbergerstraat 35, te Weerselo te herontwikkelen. Het gaat om de ontwikkeling van drie woningen, één vrijstaande woning en een twee-onder-één kap woning. De bestaande boerderij wordt op een verantwoorde wijze ingepast in de bebouwde omgeving.

Als u het niet eens bent met het nieuwe ontwerpbestemmingsplan. Dan kunt u mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen, gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken (9 maart 2012 t/m 19 april 2012).

Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw G.J. Preuter-Brunnekreef van de afdeling Ontwikkeling, tel. 0541-854100.

Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Naar boven