Ontwerpbestemmingsplan ‘Winterswijk, Dennendijk 44’

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Winterswijk, Dennendijk 44’met ingang van 14 maart 2012 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationstraat 25.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook via internet in te zien op www.winterswijk.nl → Wonen en leven →  Ruimtelijke ordening →  Deelplannen kom. Daarnaast is het ontwerpplan te raadplegen via het webadres: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het projectgebied ligt aan de westzijde van de bebouwde kom van Winterswijk, tussen de Dennendijk en de Rondweg West (N319). Ten westen van de Rondweg West begint het buitengebied van Winterswijk. Aan de overige zijden wordt het plangebied omgeven door (woon)bebouwing.

Met ingang van woensdag 14 maart 2012 tot en met dinsdag 24 april 2012, kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Burgemeester en wethouders

Winterswijk, 13 maart 2012

Naar boven