Bestemmingsplan Bedrijfsverzamelgebouw Smulderslaan te Someren-Heide

Het college van burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 8 maart 2012 het ontwerpbestemmingsplan bedrijfsverzamelgebouw Smulderslaan te Someren-Heide’ gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het perceel is gelegen aan de zuidzijde van de Smulderslaan ten westen van de woning Smulderslaan 13. Het perceel is kadastraal bekend als Someren, sectie G, nummer 4207 (gedeeltelijk).

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw mogelijk. Het bedrijfsverzamelgebouw is als project is opgenomen in het Idop van Someren-Heide. Doel van het bedrijfsverzamelgebouw is te bevorderen dat ondernemers uit Someren-Heide in hun eigen dorp kunnen blijven wonen en werken. Dit komt ten goede aan de leefbaarheid van de kern.

Stukken ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 8 maart 2012 gedurende zes weken ter inzage bij het Klantencontactcentrum (KCC). Het KCC is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor het inzien van het ontwerpbesluit buiten openingstijden kan een afspraak worden gemaakt.

Het plan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder het tabblad bestemmingsplannen kan de naam van het plan ingevoerd worden en komt het plan naar voren). Via de gemeentelijke website www.someren.nl is het plan als pdf.bestand in te zien.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder zowel mondeling als schriftelijk een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met het secretariaat van de afdeling VROM via telefoonnummer 0493-494888.

Someren, 7 maart 2012

Burgemeester en wethouders.

Naar boven