Kennisgeving vaststelling uitwerkingsplan Saendelft 4C en 5C

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zaanstad heeft bij besluit van 14 februari 2012 het uitwerkingsplan Saendelft 4C en 5Cop basis van het bestemmingsplan ‘Saendelft’ ongewijzigd vastgesteld.

Het uitwerkingsplan voorziet in de bouw van 349 woningen. Het plangebied is gelegen in het westelijk deel van de woonwijk Saendelft te Assendelft en is tevens gelegen ten zuidoosten van de Noorderweg.

Inzage

Het vaststellingsbesluit, het uitwerkingsplan en het bijbehorende bestemmingsplan ‘Saendelft’ liggen vanaf donderdag 8 maart 2012 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 18 april 2012, ter inzage op het volgende adres:

  • De informatiebalie van het gemeentehuis, Stadshuisplein 100, te Zaandam

  • Tevens is het plan digitaal in te zien:

  • Op het internet via de website www.zaanstad.nl onder het thema ‘Wonen, leven en werken’ en vervolgens onder ‘Bestemmingsplannen’ en volgende.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt aan het college van burgemeester en wethouders ten aanzien van het ontwerp;

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen ten aanzien van het ontwerp naar voren te hebben gebracht

Beroepschriften moeten worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Schorsing

Degenen die beroep hebben ingesteld, kunnen aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken het besluit te schorsen. Verzoekschriften moeten worden gezonden aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Meer informatie over beroep en schorsing staat op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl

Zaandam, 1 maart 2012

Burgemeester en wethouders van Zaanstad.

Naar boven