Ontwerpbestemmingsplan Dorst

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 8 maart 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Dorst, met de hierbij behorende stukken, waaronder het ontwerpbestemmingsplan zelf.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het bestaand bebouwd gebied van de kern Dorst. Het voorziet in het opnemen van de bestaande bebouwing en de toegestane functies in een geactualiseerd bestemmingsplan. Het onherroepelijk bestemmingsplan Dorst-West valt buiten dit bestemmingsplan.

Alle stukken kunnen worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout, De Klip, St. Franciscusstraat 8 te Dorst en kunnen ook geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage ligging (dus tot uiterlijk 19 april 2012) ter zake van dit ontwerpbestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Dorst’.

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw S. Snoeren-Dumont van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162-489464.

Oosterhout, 7 maart 2012

Naar boven